29 maj 2021
11:00

Huddinge IF P08:3-1

Referat: Skogås-Trångsunds FF Blå - Huddinge IF P08:3-1

Tredje matchen i division 3 i Sanktan spelades österåt i vår kommun på Nytorps Mosse IP där Skogås-Trångsunds FF Blå stod för motståndet. Det blev en ganska målsnål och jämn tillställning där vi tar ledningen med 1-0 i den femte spelminuten efter en snabb omställning på frispark av Ture Hägglund adresserad till Charlie Älander som rullar in bollen i mål.
Både lagen har en del målchanser men det är först i mitten av tredje perioden som nästa mål kommer och det är kvittering 1-1 av Skogås-Trångsund på ett fint och lite lurigt skott. Vårt segermål kommer med knappt 10 minuter kvar att spela av matchen och det är Albin Karlgren som får bollen, lyckas vända upp och lägger in bollen i nätmaskorna. Stort segerjubel vid slutsignalen då det är våra tre första poäng i Sanktan, men inte sista.

Slutresultatet blev Skogås- Trångsunds FF - Huddinge IF 1-2.

Gult kort: Mirac Koca

Grönt kort: Ozan Habiboglu

Målen: Charlie Älander 1, Albin Karlgren 1